Най-доброто езиково
обучение за малки и големи!

галерия

какво казват за нас

 • Майка съм на две деца, които това лято посещаваха I - STUDY за месец и половина по три часа дневно. Бих искала да изкажа голямата си благодарност към целия екип на фирмата, за всичко, което постигнаха като резултат с тях. Приятната атмосфера, лъчезарните мис Марина и мис Ирина направиха лятото на децата ми незабравимо. Всеки ден тръпнеха да прекарат времето си с тях, а за мен оставаше спокойствието, че децата ми са на правилното място. Сега с нетърпение очакват октомври месец, когато отново ще бъдат там и под формата на песни и игри, неусетно ще научават все повече и повече.

  Десислава Малинкова
  Десислава Малинковамайка на Дани и Иван - 5 г.
 • Прецизни, компетентни, коректни. С “Ай Стъди” всичко е по-лесно.

  Светлана Неделчева
  Светлана Неделчева
 • За Istudy мога да изразя най-искрените си суперлативи, имайки предвид дори само едно – интереса и желанието, с което моята 8 годишна дъщеря разиграва диалози на английски, превежда си песни от екрана, гледа филми и с възторг открива познати фрази. За мен това е сериозен ориентир за качеството на работа на преподавателите в школата, за техния подход към децата от всички възрасти, за обратната връзка към нас, родителите и цялата позитивна енергия, която струи от всяко усмихнато лице там. С огромна благодарност се обръщам към Мис Ирина, която менажира школата по един много фин и интелигентен начин, с много ясни принципи и огромно желание да създаде максимален комфорт на децата, така че да учат, все едно са у дома. Към целия екип на школата – пожелавам успех през новата учебна година и благодаря, че ние сме част от живота на Istudy!

  Диана Богданова
  Диана Богдановамайка на Рая - 8 г.
 • Много добра школа! Учителите и базата са на много високо ниво! Учебният процес протича винаги с усмивка и позитивизъм и резултатът е налице!

  Виктория Шмеер
  Виктория Шмеер
 • Флексибилност - възмоност за часове в дни, в които са удоби за всеки; Професионализъм - две преподавателки, преподаващи по два различни учебника и два различни метода; Изключително ефективен метод на обучение; Чудесно отношение от всички, работещи в школата.

  Атанаска Иванова
  Атанаска Ивановамайка на Вики - 15 г.
 • Вече втора година, заедно с големият ми син (14г.) учим английски език в Ай Стъди. Това е едно бутиково училище със специално отношение към всеки. Вие накарахте моя син да повярва в себе си и да бъде мотивиеан в изучаването на езика. Системата на обучение е такава, че с лекота и бързина се усвоява новия материал. Тази година с удоволствие и без капка съмнение за успех ви поверявам и малкия ми син, който е на 3 години. да започне да изучава езика. Прекрасната стая за малките, песничките, игрите и любовта с която работите, ще го накара да обикне езика. Благодаря, че ви има и ви пожелавам много усмихнати деца и доволни родители.

  Лили Борисова
  Лили Борисовамайка на Мартин - 14 г. и Алекс - 3 г.
 • В Ай Стъди всички са много дружелюбни, не само с мен, а и с другите. Като обучение всичко е на 6. Пробвала съм и други школи за изучаване на английски език, но от Ай Стъди съм най-доволна, а и правят така, че на всички да им е удобно. Настроението в школата абсолютно винаги е весело. Ние не само учим, но и се забавляваме. Марина доста се кара, но е яка, а Ирина не се кара и затова е още по-яка. Но Мистър Оги е най-якият от всички! iStudy is the best!

  Ралица Емилова
  Ралица Емилова15 год.
 • iStudy е едно незабравимо изживяване, което ти дава възможност да се реализираш в бъдещето, чрез изучаването на английски език. Всички знаем колко важен е английският език в наши дни и колко помага на всеки един, които иска да успее в живота. Курсът в Ай Стъди е преди всичко едно истинско удоволствие и удовлетворение за изучаващите чужд език, което се определя от перфектното държание на учителите.

  Мартин Иванов
  Мартин Иванов18 год.