ЗА НАС

учебен център i-Study

Най-доброто предстои, открийте го с нас!

Езиков център „Ай Стъди“ е основан през 2010 година с цел повишаване на езиковите знания по английски език на ученици и възрастни.

Основен приоритет на езиковия център за изграждане на авторитет и име в бранша в среда на силна конкуренция, е контролирания брой на приетите ученици всяка година. Това ни позволява да поддържаме постоянно високо качество на обучение, отлични резултати и да оставим в учениците трайни знания.

През първата учебна година 2010 – 2011, стартирахме с 3 деца, група от 2 ученици по TOEFL iBT и общо 6 възрастни ученици. Сега, вече 5 години по-късно, имаме над 180 деца, над 160 успешно обучени и явили се на TOEFL iBT, IELTS, FCE, CPE с общ резултат над 90% успеваемост.

„Ай Стъди“ е организация, която застава твърдо зад целите и успехите на учениците си, както и на преподавателския екип. Нашата безкомпромисна отдаденост е гаранция за успех.

Защо “Ай Стъди” ? Няма да можем да Ви убедим в нещо, в което можете да се убедите само, ако дойдете при нас. И все пак, ето една част от фактите, които ни правят по-специални:

  • Програмата на всички ученици е съобразена с тяхното свободно време, за да се ограничат максимално отсъствията;
  • Постоянна обратна връзка с родителите на всички учащи се под 19 години;
  • Всяка година част от събраните такси се инвестира в обновяване на материалната база;
  • Свободни консултации на учениците, които са отсъствали по причини независещи от тях;
  • За удобство на нашите ученици, имаме книжарница, в непосредствена близост до учебния център, в която всички “Ай Стъди” ученици и родители могат да пазаруват на преференциални цени;
  • Неограничен достъп и ползване на материалната база за всички ученици извън учебните занятия;
  • Голяма част от учениците на “Ай Стъди” са се записали по препоръка от доволен ученик, родител или клиент.

Доверието между нас, нашите клиенти и ученици е безценно и е един от основните приниципи, на който се изгражда името на „Ай Стъди“.

галерия